Tak to vypalovat nebudu, barva drzi pekne (zkousel sem nehtem) a navic na te pixli neni o vypalovani psany absolutne nic, sem linej to rozdelavat a smrdet s tim v troube
Tak jsem dneska vic jak hodinu ladil karbec za barakem kdyz uz je sucho. Vysledek je takovyto: pri nizkych otackach nema moc tah a kdyz pridam mirne se zadusi, pak ale uz jede jakmile se rozjede tak uz vali nadherne a bez problemu, prerazovani z 1 na 2 i dolu funguje krasne, tah to ma taky peknej, dokonce do docela slusnyho kopecka mi preradila z 1 na 2, takze tah a silu to ma laboroval jsem jak s nastavenim bohatosti a volnobehu tak s predstihem, ale ten propad pri nizkych otackach se mi nijak nepovedlo vyresit at jsem nastavoval jak jsem chtel premyslim ze bych zase prehodil na ty bily rozbehovy pruzinky (aby to bralo az od vyssich otacek), ale pak to nejak divne radi dvojku
Tak pocit pri jizde nevim, zatim je zima, takze to nejakej vliv moc nema, ten chladic zase neni nejakej extra velkej, ale urcite to aspon trochu pomuze, protoze teplo prenasi dobre Zkusim sehnat nejakej vetsi a to uz bude na leto rozhodne lepsi
Tak dneska rano namontovany civky a babetta slozena dohromady Zatim vsechno jede pekne, jen mam porad problem se startovanim, musim to proste poradne rozslapat, ale snad to jeste nejak poladim do budoucna. Dneska budou prvni testovaci jizdy, sice mam skoleni, ale venku je pekne tak budu jezdit co to pujde
To když se furt něco ladí a upravuje z vlastní zkušenosti vím že to stojí za hovno Pokud něco funguje tak není důvod to měnit či rýpat, pak to akorát stojí za prd.