Pojem vyjíždka je celkem široký.Apropo je tady sice hodně lidí co mají babetty(Brno a okolí)ale málo je těch kteří se skutečně odhodlají k výletu. Nahod svoji domovinu,jakou trasu si představuješ a datum.Já mám naplánovanou vyjíždku v neděli 20.4.A počítej s tím že jezdíme 100km a vejš
Pomozte vymítit smrt z našich silnic! Jezděte po chodníku!!! B207-300 Hellbetta B215 Hujda B225 Stella-Střella
Domovina jsou momentálně Bošovice (asi 20km jihovýchodně od Brna). Trasa 100km a vejš mě problém nedělá, ale 20., ač bych se rád přidal tak nebudu moct:( Jinak trasu...co já vim, někam kde se dobře jede a třeba je něco k vidění, moc toho v okolí (i širším) najeto nemám.
No tak jak budeš mít čas tak se ozvi(SZ) nebo to sem nalep a jelikož to máš odemne(Žabčice)kousek tak můžem něco podniknout.Hlavně dej vědět alespon 14dní dopředu.Přece jen jsme vytíženi prací,rodinnou atd. Pro začátek můžem na Pálavu.
Pomozte vymítit smrt z našich silnic! Jezděte po chodníku!!! B207-300 Hellbetta B215 Hujda B225 Stella-Střella
Od 13.9 do 16.9(So-út) pořádáme s Pavlem vyjíždku směr Velké Karlovice a okolí.Bydlení máme v chatce s plnou polní(Tv,Wc,Sprcha,atd) a máme ještě 2místa volná kdyby měl někdo zájem se přidat.Platí se 200kč/noc a vyjíždíme v sobotu ráno.Trasa ještě není pevně určena,počasí taky ne ale rozhodně jedem do Povážské
Ak idete do Považskej Bystrice, tak by som sa mohol pridať Pravdepodobne pôjdete cez Bytču, a tú mám presne na polceste. Simplicity je tuším priamo z Považskej ak si dobre pamätám, tak ak bude mať čas snáď sa tiež pridá (?)
Zde je web plánované akce, tak se přidejte případně. Přesný rozpis vyjížděk po okolí zatím není, bude to dle počasí a jak se domluvím s Kobym. Jisté ale je, že denní nájezdy budou oscilovat něco mezi 150-250km
Tak už mám po GO motoru a spojek. Je tu někdo kdo by si jen tak vyjel po okolí Brna? Jsem z Brna slatiny a kdyby mohl někdo tento víkend- Jen tak pokecat omrknout naše babetty a tak.
to Koby- tak dneska jsem si zajezdil jak prase. Nevím kolik ale ze slatiny do velkých němčic a hustopeče moutnice. Jen tak pro zábavu. Prostě na babettě jsem si neužil tolik srandy jako na velké mašině.