Tak ale keby sa na plošnom spoji spravilo cca 50 lediek vysokosvietivých tak by to šlo keby všetky smerovali do jedneho bodu... alebo všetky by boli presne zrovnane... ale papierovo by sa to ošetriť nedalo... policajti to neradi vidia...
No tak ak usporiadaš 50 LEDiek aby svietili do jedného bodu, tak si kráľ. Mne robilo problém, keď som prelisovával pätice žiaroviek trafiť jedno vlákno do optickej osi, aby to nesvietilo "do blba". Takže dobre usporiadať 50 LEDiek, hm rád sa priučím. A Copperfield sa tej výuky asi tiež rád zúčastní .
EDIT Nehovoriac o tom, že za pár rokov budeme Babetty dávať "na značky", takže o nejakých LEDkových úpravách môžeme jedine snívať.
martin110r píše:Nehovoriac o tom, že za pár rokov budeme Babetty dávať "na značky", takže o nejakých LEDkových úpravách môžeme jedine snívať.
Veď toto... ale stačilo by človeka čo by mal CNC frézu... a dá sa spraviť taká kvázi parabola do ktorej by sa tieto led dávali... ale nakolko sa budu dávať betty na značky nemá to význam...
Veď práve. Ja na Babette LEDky nemám, všetky prídavné veci (brzdové svetlo, smerovky) majú v sebe žiarovky a navyše sú to také úpravy, ktoré aj tak mali Babetty vo vyššej výbave. Aj príprava z výroby mi uľahčila montáž a vyzerá to ako z fabriky. No ale ako budú čumieť na akumulátor dobíjaný z alternátora, na to som sám zvedavý.
No alebo urobiť mojej Babette "dvojičku". Červená, rám čierny, inak 100% originál. Preklepnúť číslo rámu (aby sa zhodovalo s mojim terajším). To isté platí o motore. A potom na prihlásenie do evidencie a STK chodiť s "originálom" a doma iba prehadzovať značku . Už čakám, kedy mi muži zákona za tento výrok zaklopú na dvere .
No tak to by ma nenapadlo to by som si už asi viacej námahy dal stým že by som to pred STK atp... odmontoval a spravil stoho skoro originál na nerozoznanie