žebrování odvádí asi 50% tepla. Kdyby se uchladil bez žeber, tak by žádná motorka žebrování neměla, protože by to bylo zbytečné (pokud teda nechceme jezdit s hodně bohatou směsí, se kterou už bude taky nižší výkon).
Dnes jsem zprovoznil nově přivezenou babettu 207, je to jedna z prvních typů. Má jinou kyvku, krátký řídítka, karburátor s průměrem difůzoru 10mm a výfuk s kolenem svařený. Delší dobu nejezdila, ale nalil jsem benzin šlápnul a chytla na poprvý. Sice v plným plynu vynechává a celkově jede hůř (32km/h na radaru) ale do zimy musí vydržet a pak bude menší renovace + upravený válec 210
Je čas se posunout s vývojem dále. EVO III na papíře.
Válec
valec evo3- uprava zakritý.PNG (14.99 KiB) Zobrazeno 13003 krát
Píst
píst evo 3 zakrytý.png (10.88 KiB) Zobrazeno 13003 krát
Přemýšlel jsem že bych si válec nechal od někoho kdo se tím zabívá upravit, ale to bych pak neměl radost z toho jak to jede. Vlastní vývoj a výroba = cenné zkušenosti, které se v odborných knížkách nedozvíte
Motor rozložen a výsledek: Klika na vyhození, ložiska na klice totálně v prdeli, v karterech vymačkaná uložení pro ložiska na klice (ložisko se protáčelo lepidlo na ložiska snad pomůže), prostřední ozubený kolo v převodovce špatný a s ním i ložisko.
U druhé 207 mi odešlo tranzimo, 8km mě musela táhnout jawa 21
Pořídil jsem si další babettu, tentokrát 207.500. Zkrátil jsem koleno výfuku + tři dobře mířený dírky. Na radaru po rovince 42km/h z kopečka 48km/h. Motor je v dobrém stavu, takže plánovanou generálku odložím a jen ho přetěsním.
25092011(001)88.jpg (241.13 KiB) Zobrazeno 12967 krát