Neboj Ben, nič sa ti tam netočí opačne, je to jednoducho optický klam. Tu je vysvetlenie. Ozubený bubon sa  ti točí, ale rameno s čeľusťami stojí a vyvolá to dojem ako by sa to točilo opačne. Ale samozrejme máš tam aj poruchu, hoc takú malú banálnu, ale dôležitú a to, že ti niečo tesný osku o unášač čeľustí. Nemáš tam náhodou dve gumené krúžky? to ako pod vnútorným unášačom, alebo si tam vtesnal dáky iný gumený krúžok? Tento problém som už niekde riešil, no začínam mať z toho miš-maš, jednoducho, asi už nezvládam sledovať, kde a čo som publikoval a na akom fóre. No pozri jednoduché jak facka. Vyber vnútorný unášač a všetko čo tam máš napchaté v tom sedle a podľa priloženého obrázku to znova tam poukladaj.

Tesniaca gumička musí byť originál, nevkladať dáke gumičky na tesnenie vodovodu. Ak to tam je všetko vložené, je nutné vyskúšať či nám to netesný, a to týmto spôsobom.  Rukou si potoč zadné koleso do ľavá – pravá ( nezabudni si prepinák prepnúť do záberu )  oska sa ti musí pohybovať ľahko, nesmie unášať za sebou unášač čeľustí ( prípadne môže, ale veľmi jemne, odporúčam gumičku namastiť prstom namočením v oleji, veľmi jemne ). Ak to máš v poriadku tak nasaď vnútorný unášač. Zopakuj to s kolesom do pravá – ľavá, vnútorný unášač cez vonkajší sa znovu musí pohybovať voľne a začať rozťahovať čeľuste, otočením kolesa naspäť by sa mali sťahovať. Ak sa to všetko ľahko pohybuje, tak to potom poskladaj Ok. No a to je tvoj problém. Dúfam, že nie si dáky lajk a si pochopil, ako a čo mám na mysli. Tak mnoho zdaru. A na to pivo, čo by si ma pozval, tak zabehni zatiaľ sám, možná niekedy ak sa stretneme. OK.
Ešte taká malá poznámka. Ako som z obrázkov čo si tu hodil, dedukoval, tak tvoje radiace čeľuste už nie sú práve v najlepšom stave ( obloženie ) buď nalepiť nové, alebo kúpiť.