emilio-já mám 207 a budu jí dávat do podobné kombinace tak né že mě pak nařkneš z kopírování akorát místo černé bude tmavá šedá metla.momentálně chystám plechařinu
Pomozte vymítit smrt z našich silnic! Jezděte po chodníku!!! B207-300 Hellbetta B215 Hujda B225 Stella-Střella
Koby píše:emilio-já mám 207 a budu jí dávat do podobné kombinace tak né že mě pak nařkneš z kopírování akorát místo černé bude tmavá šedá metla.momentálně chystám plechařinu
No to určite nie, práve naopak, teší ma to že sa niekto niekto tak trochu inšpiruje mojím nápadom. Tak vela zdaru nech to sa ti to podarý ako chceš. A potom to tu uverejni nech sa môžme pokochať
Emilio nádhera, tá tvoja babetta je krajšia ako nová. Ozaj kde si dal očalúniť sedadlo mám také isté a tiež sa na to chystám a koľko ťa to vyšlo? ak to nie je tajné?
Vďaka rondob. Čalúnili mi to vo Zvolene, neviem presný názov čalúnnictva, ale bol som tam osobne a je to oproti Bučine a urobili to fakt pekne. Stálo to 35€ bez dokladu a trvalo to dva týždne. Ak ešte niečo chceš vedieť tak mi napíš súkromnú správu. Rád ti odpoviem ak budem vedieť.
Přední pneu máš mitas M06??? Jinak moc krásná Babettka, krásný barvy, klobouk dolů. Akorát co mi tam nesedí.. Je to přední světlo a ani se mi tam moc nelíbí to sedlo. Jasně jde o pohodlí ale prostě mi tam nesedí. Je to věc vkusu.. Jinak tiše závidím...
Osobně pánové a dámy říkám moc pěkná úprava ,já mám stejné sedlo je trošku divné ve vzhedu,ale poslouží si myslím více než klasika co jsem zkusil. Fakt musim řict moc pěkná a pánové vemte v potaz že dnes je sice tisic šmejdů dílů v každém shopu na babetu ,ale pokud ji chcete tip-ťop tak je to pomalu na zázrak. Majiteli dávam 1*** snad se dočkám i já abych se pochlubyl svou babčou