Noo, tak to je frajeřina Taky bych si nechal líbit Mě se to opravdu líbí. Škoda, že při dnešních cenách chromu je to pro mě nedostupné Leda se nechat zaměstnat někde ve firmě, kde chromujou Paráda!
Černá Babetta 210/100, rv.1991, max 55km/h, po výbrusu -> konečně zajeto Ať vám to jezdí!
Babetta 225 - Automatická trojspojková převodovka, upside down vidle,... Zkrátka geniální stroj z roku 1993 vyrobený v tehdy motoristicky nejvyspělejší části světa. Kam se hrabou japonci
krása!!! Jak máš ten zadní blatník - na něm světlo a zadní lapač nečistot ..... po mých zkušenostech s chromem .... dej i pod ty plasty nějaký samolepící molitan nebo něco měkkého. Mě se to místy odřelo odřelo až na měděnku co se dává pod chrom
Ďakujem za Vaše kladné ohlasy - poteší !!! Je to 210, ktorú som kúpil minulý rok v dosť zanedbanom stave. Cez zimu som na nej trocha popracoval t.j kompletná rozborka a zborka pretesnenie motora a prevodovky vyčistenie a vyleštenie chromovaných častí (žiadne odreniny) nový poťah sedačky a veľa iného. Prvé čo potrebovalo vymeniť boli zadné tlmiče, lebo staré to už mali za sebou inak jazdí v pohode. Z porúch iba trabičná hrdza v nádrži a upchatá triska v karburátore. Zatiaľ iba pár skúšobných jázd, čakám kedy bude teplejšie
Tak tato Babetta je tady asi nejoriginálnější protože ještě jsem se až do teď nepotkal s chromovanou Babettou a první co mě napadá je že při sluníčku to musí pěkně prát do očí ne?
Ďakujem, tešia ma Vaše príspevky. K tomu chrómu vám toho veľa nepoviem, moped som kúpil v rozobratom a špinavom stave - kostra a dve debničky dielov ani som netušil či je tam všetko. V zime som to dal dokopy všetko vyčistil a kúsok po kúsku preleštil. Ten chrom vyzerá ako origoš, nezdá sa mi to ako dodatočne dorábané, ale možno sa mýlim. Fakt netuším