tohle stačí Ale nevím jestli by mě nechali závodit kdybych tam přijel s vodou chlazeným válcem i hlavou vlastního návrhu a nově vyrobeným pravým karterem uspůsobený pro rotační šoupátko
rychlou jízdou Pokusím se snížit teplotu hoření na nějakou rozumnou hranici, kdy se to moc neprojeví na chodu motoru. Hlavu mam dostatečnou a na válci přibylo pár žeber, takže by s chlazením neměl být problém.
Zajíždím nový motor ještě se starým válcem. S kradším převodem se mi podařila rychlost 90km/h a z motorky ulítlo jen víčko od nádrže, takže zítra zkusím dát delší převod, nejdřív však musim vyměnit nádrž za jinou u které víčko mam.
Pat píše:Nebojis se ze ten ram pri te rychlosti se rozpadne? Ja dneska jel z kopce 70 na ramu 210 a jeste o 10 bych asi dal, ale pak uz bych se bal....
Zrovna o tomhle jsem nedávno přemýšlel, u 225 (210) rámu jsou ty vyšší rychlosti celkem v cajku (mám přední tlumiče ty novější, tužší), ale 207 to je peklo... Mynule jsem to z kopce rozjel asi na 55km/h a myslel jsem si že se z toho asi poseru
Babetta 225 - Automatická trojspojková převodovka, upside down vidle,... Zkrátka geniální stroj z roku 1993 vyrobený v tehdy motoristicky nejvyspělejší části světa. Kam se hrabou japonci
Jo na tom sériovým podvozku je to sranda jezdit. Ale udělal jsem mu i vylepšení, železnou trubku do zadního tlumiče aby nepružil Nikdy se mi nestalo, že by mě na motorce poušteli auta na předjetí, ale teď když jedu 90km/h zalehnutý mezi řídítkama a nalepený pár metrů za autem, tak každý druhý zpomalý a nechá mě předjed
1mm ocel, nízké tření a dlouhá životnost. Litina u mě už dojezdila