Ježíš, vy naděláte s Buchlákama, jako by to byly Himaláje. Uznávám, že pro plně naloženou B207 se 100kilovým pořízkem v sedle se do bez pár příšlapů neobejde, ale jinak pro B210 to je levou zadní. Už jsem to jel s Kobym na B215 v plné polní, tzn. 125kg náklad a bez příšlapu. Kromě toho tama jezdím pravidelně každých 14 dnů do UH a je tam všude široký odstavný pruh, takže hustý provoz nevadí a pěkně si jedete ve vlastním pruhu. A jak píše Grunt, většina lidí zvolí stejně příjemnější kochací trasu přes různé Kotěhůlky a výlet na sraz si protáhne.
Trochu bych poopravil Jendu. V Hrozenkově je 150 metrů od areálu velké travnaté fotbalové hřiště, vše je jen o dohodě se starostou, jestli nám to hřiště na sobotu zarezervují.
A za další. Areál Kord se skládá z chatek a hlavní budovy. Pokud nás bude >30, tak si v klidu zaberem komplet chatovou oblast a budeme mít pro sebe ohniště, gril a venkovní bazén. Jestli bude nějaká akce v hlavní budově, budiž, nebudeme se nijak navzájem rušit. Žádné dětské tábory se zde nekonají. Tento areál není vhodný pro tábory, nýbrž na krátké víkendové pobyty, případně na školení během týdne.
Co se týče kempu Babí hora, nejsou tam žádné prostory pro konání vápenkového klání. Takže kromě toho, že nás tam bude málo a většina budou rekreanti, tak bude nutné držet i nějaký noční klid, tzn. ve 22H večer už chodit po špičkách a žádné startování a tůrování Babett nehrozí. Za mě je tento areál spíše znouzecnost. Když se pro něj většinově rozhodnete, nevadí, přijedu i zde. Mě je to v podstatě fuk, myslel jsem ale, že chcete pokračovat v soutěžích a mít nějaké soukromí na bujarou veřerní akci ve stylu Vápenek 2017, což jinde, než v Hrozenkově nebudete mít.